Pagina exemplu

Aceasta este o pagina exemplu. Este diferita de un articol de blog deoarece ea va ramâne într-un singur loc și va aparea în navigarea pe situl tau (în majoritatea temelor). Foarte multe persoane încep cu o pagina Despre în care se prezinta potențialilor vizitatori ai sitului. Ar putea spune ceva de genul acesta:

Salut! În timpul zilei sunt un curier pe bicicleta iar noaptea un actor în devenire și-acesta este situl meu. Locuiesc în București, am un câine grozav pe care-l cheama Max și-mi place berea. (Și sa ma prinda ploaia pe-afara).

… sau ceva de genul:

Compania XYZ Maruțișuri SRL a fost înființata în 1990 și de atunci ofera publicului marunțișuri de calitate. Aflata în orașul Caracal, XYZ angajeaza peste 2000 de oameni și face și o suma de lucruri deosebite pentru comunitatea din Caracal.

Ca utilizator WordPress nou, ar trebui sa mergi la Panoul tau de control ca sa ștergi aceasta pagina și sa creezi pagini noi pentru conținutul tau. Distracție placuta!

Ghid marimi incaltaminte femei

Marime EUR353637383940
Centimetri22.52323.52424.525
Marime US5678910
Marime UK234567

Livrarea se face prin Urgent Cargus numai pe teritoriul României, în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia. Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi între orele 9-18, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă. Tariful per colet este de 25 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 500 RON beneficiază de transport gratuit.

Daca adresa de livrare se afla in afara ariei de acoperire Urgent Cargus, se achita o taxa suplimentara de 25 lei fata de valoarea transportului standard. Pentru comenzile care au transport gratuit, dar adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire, va fi perceputa o taxa suplimentara de 25 lei. Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, vor fi procesate săptămâna viitoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Jazz Boutique nu se face responsabil pentru întârzierile neprevăzute. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrări catre Căsuţe Poştale ori Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa office@jazzboutique.ro. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.