Regulament Giveaway Jazz

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1. Organizatorul giveaway-ului Jazz denumit in continuare „Concursul” este LANDHARMA SRL (denumit in continuare “Organizatorul”),  societate romana, cu sediul in jud. Timis, orasul Timisoara, Str. Stefan O. Iosif 7, inregistrata la Registrul Comertului din Timisoara, sub nr. J35/679/1997, CUI: RO9565556.

2.DURATA CAMPANIEI, ARIA DE DESFASURARE

2.1. Concursul se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu data de 24.05.2021 si pana in data de 30.05.2021.

3.PARTICIPANTI SI PRODUSELE PARTICIPANTE

3.1. La concurs poate participa orice persoana fizica sau juridica care respecta pasii de participare prezentati in postarea dedicata concursului de pe profilul oficial de Instagram al Roxanei Vidaicu si anume @iamroxanaionescu, incepand cu data de 24.05.2021, ora 19:00 si pana in data de 30.05.2021, ora 19:00.

3.2. Participantii trebuie sa detina cetatenie sau rezidenta romana, in cazul persoanelor fizice, si in cazul persoanelor juridice, sa fie persoane juridice romane cu sediul pe teritoriul Romaniei.

3.3. Datele furnizate de participanti trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu realitatea;

3.4. Angajatii Organizatorului, precum si rudele de grad 1, 2 si 3 ale acestora sau ale influencerului nu au dreptul sa participe in Campanie.

4.MECANISMUL CONCURSULUI

4.1. Pentru a participa la Concurs, orice persoana interesata trebuie sa respecte pasii de participare prezentati in postarea dedicata campaniei de pe profilul oficial de Instagram al Roxanei Vidaicu si anume @iamroxanaionescu , incepand cu data de 24.05.2021, ora 19:00 si pana in data de 30.05.2021, ora 19:00.
Vor participa la tragerea la sorti toate persoanele care, conform descrierii dedicate concursului de pe profilul Roxanei Vidaicu (@iamroxanaionescu), urmaresc pagina oficiala de Instagram @jazzboutique.ro si eticheteaza intr-un comentariu 3 persoane cu cont valid de Instagram. Este permisa etichetarea in comentarii multiple, cu mentiunea ca persoanele etichetate sa fie diferite in fiecare comentariu publicat. 

4.2. Prin participarea la acest Concurs, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor personale si a imaginii in scopuri publicitare.

5.PREMII

5.1. Premiile Concursului sunt urmatoarele:

  • 1 Pereche de Sneakers model Maia
  • 1 Pereche de Sandale model July
  • 1 Geanta model Clara

Valoarea totala a premiilor este de 1530 Ron.

6.DESEMNAREA CASTIGATORILOR

6.1. Castigatorul va fi desemnat in urma  extragerii la sorti pe contul oficial de Instagram al Organizatorului (@jazzboutique.ro) in data de 31 Mai 2021, ora 19:00.  

6.2. Castigatorul va fi extras dintre participantii inscrisi in concurs in perioada de desfasurare a Concursului.

6.3. Castigatorul va fi extras folosind numele de utilizator al contului de Instagram cu care a respectat pasii de participare ai concursului, folosind platforma www.simpliers.com.

6.4. Castigatorul va trebui sa contacteze printr-un mesaj privat pe Instagram Organizatorul (@jazzboutique.ro) in termen de 48 de ore, cu scopul de a furniza datele de contact si de livrare pentru premiul castigat. Daca castigatorul nu contacteaza Organizatorul in termenul mentionat mai sus si nu isi revendica premiul, acest lucru duce automat la pierderea premiului.

6.5. Organizatorul va analiza amanuntit daca persoana extrasa a respectat toti pasii de participare mentionati la punctul 4.1 si sunt eligibili. In caz contrar, Organizatorul isi rezerva dreptul de a extrage alt castigator in locul celui care nu a respectat cu precizie toti pasii de participare mentionati in regulamentul oficial al Concursului.

7.ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

7.1. In cazul in care castigatorul poarta la pantof un numar care nu este disponibil in stocul modelului castigat, produsul in cauza va fi inlocuit cu un alt produs din magazin, de valoare identica, la alegere de comun acord. Castigatorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani. 

8.VALIDAREA CASTIGATORULUI

8.1. Validarea Castigatorului se va face pe baza contului de instagram, a adresei de e-mail asociate acestuia si a urmatoarelor documente:

  1. un document valid de identitate, dupa cum urmeaza:
  1. in cazul persoanelor fizice: carte de identitate sau buletin de identitate sau pasaport;
  2. in cazul persoanelor juridice: certificatul de inregistrare al Companiei si carte de identitate sau buletin de identitate sau pasaport al persoanei care reprezinta legal societatea.

9.REGULAMENTUL CONCURSULUI

9.1. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe website-ului www.jazzboutique.ro

10.FORTA MAJORA

10.1. Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma, in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

10.2. Daca intervine o situatie de forta majora care impiedica si/sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata conform art.1351 si urmatoarele din Codul Civil.

10.3. Daca Organizatorul invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor Concursului existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

10.4. Cazul de forta majora va fi comunicat pe website-ul www.jazzboutique.ro

11.INCETAREA CONCURSULUI

11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta prezentul Concurs pe parcursul desfasurarii Concursului cu mentiunea ca incetare va fi adusa la cunostinta participantilor si a publicului cu cel puţin 48 de ore înainte de a inceta, prin intermediul website-ului https://www.jazzboutique.ro/

11.2. Prezentul Concurs poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora si/sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua si/sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea Concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau face imposibila desfasurarea Concursului.

12.PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

12.1. Participarea la acest Concurs confirma acceptarea neconditionata a fiecarui Participant ca datele sale cu caracter personal sa poata fi folosite de organizator in scopul acordarii premiului castigat.

12.2. Prin participarea la Concurs, participantii accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identificare sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de catre Organizato, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct, pentru publicarea datelor cerute de lege in cazul acordarii premiului etc.

12.3. Organizatorul poate face publice informatiile privind numele participantilor si orice alte date pe care le considera necesare.

12.4. Participantilor la Concurs le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul al informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul la opozitie.

12.5. Daca participantii nu solicita in scris altfel, acestia sunt de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor personale de catre Organizator in modul expus in paragraful anterior.

12.6. Participantii isi pot retrage oricand acordul pentru utilizarea datelor sale personale sau pentru primirea oricarei informatii sau corespondenta, printr-o cerere intocmita in forma scrisa,semnata, transmisa la adresa Organizatorului prezentata in preambulul prezentului Regulament

13.TEMEIUL LEGAL

13.1. Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr 333/2003 – Norme metodologice de aplicare a O.G. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si Legea 677/2001 – privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

14.LITIGII

14.1. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia comisiei desemnate de catre Organizator este definitiva.

15.2. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

15.3. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Timisoara, judetul Timis.

16.ALTE REGLEMENTARI

16.1. In caz de tentative sau frauda a sistemului, abuz sau orice acte de natura a afecta imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute.

16.2.Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator, cauzata de schimbarea adresei de e-mail a participantului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, etc. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

16.3. Prezentul Regulament de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe website-ul www.jazzboutique.ro.

16.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe parcursul desfasurarii Concursului (fara a se limita la modificarea datelor, modificarea duratei Concursului etc.), cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare prin intermediul website-ului www.jazzboutique.ro

Ghid marimi incaltaminte femei

Marime EUR353637383940
Centimetri22.52323.52424.525
Marime US5678910
Marime UK234567

Livrarea se face prin Urgent Cargus numai pe teritoriul României, în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia. Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi între orele 9-18, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă. Tariful per colet este de 25 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 500 RON beneficiază de transport gratuit.

Daca adresa de livrare se afla in afara ariei de acoperire Urgent Cargus, se achita o taxa suplimentara de 25 lei fata de valoarea transportului standard. Pentru comenzile care au transport gratuit, dar adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire, va fi perceputa o taxa suplimentara de 25 lei. Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, vor fi procesate săptămâna viitoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Jazz Boutique nu se face responsabil pentru întârzierile neprevăzute. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrări catre Căsuţe Poştale ori Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa office@jazzboutique.ro. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.